OneNews.ro

5 produse naturale pe care trebuie să le încerci

Am povestit în multe materiale despre faptul că apreciez produsele naturale care nu au suferit prelucrare termică. Acesta este și unul dintre motivele pentru care am introdus în dieta zilnică, dar și în ritualurile de întreținere a pielii uleiuri naturale presate la rece, dar și o serie de produse care reprezintă o alternativă binevenită la produsele convenționale. Unul dintre brand-urile care mi-au atras atenția și pe care am ajuns să îl folosesc cu regularitate este brand-ul Vaida. Deși este relativ nou pe piață mi-a plăcut gama lor completă de produse, iar de curând au lansat și o serie de cosmetice naturale dacă le putem numi astfel. Mai exact este vorba de gomaje naturale și trei tipuri de ulei, un tratament natural pentru păr, un ulei de corp și un ulei de plajă.

Tratamentul 100% natural pentru păr mi-a atras atenția datorită compoziției complexe, de aceea îl consider un must-have. Fiind un complex format din uleiuri naturale, are o textură densă cu un miros plăcut de plante și se distribuie foarte ușor pe păr. Uleiurile naturale, cele care au fost presate la rece și nu au fost supuse absolut nici unui tratament termic, sau nu au fost alterate cu alte produse, reprezintă cea mai bună sursă de regenerare pentru părul casant, dar sunt și o sursă importantă de minerale și vitamine, protejând scalpul în mod delicat. Produsul conține uleiuri naturale de: argan, migdale dulci, nucă neagră, in, dovleac, susan, mac, negrilică, muștar, struguri roșii și ricin în proporții egale.

Uleiul de plajă 100% natural este cel mai nou produs din această gamă și sunt sigură că va fi unul dintre preferatele mele în acest sezon. Datorită faptului că în compoziția sa se regăsește și uleiul de nucă putem să fim siguri că vom obține un bronz frumos. Protecția UVA și UVB rezultă din ingredientele 100% naturale care alcătuiesc acest produs, o bună alternativă la alte produse existente pe piață. Produsul conține: ulei de busuioc, cătină, sâmburi de caise, migdale dulci, in, nucă, susan negru, cânepă, struguri roșii, argan și negrilică și are un miros delicat. Este și un puternic hidratant, deci poate fi folosit cu succes și după plajă pentru calmarea pielii iritate.

Uleiul de corp este perfect pentru hidratarea pielii, dar și pentru protejarea acesteia. Are un puternic efect anti-inflamator și are efecte benefice în ameliorarea alergiilor, eczemelor și abceselor. Produsul conține uleiuri naturale de: argan, cătină, sâmburi de caise, migdale dulci, nucă, in, susan, cânepă, negrilică, muștar, struguri roșii și ulei de pătrunjel. Foarte important de reținut este și faptul că acest ulei este recomandat tuturor tipurilor de piele și poate fi folosit cu succes și de către femeile însărcinate pentru masaj.

Dintre produsele care mi-au atras atenția în mod deosebit se numără două gomaje naturale, unul pentru piele catifelată și unul anticelulitic. Vine vara, deci este important să ne pregătim pielea. Ambele gomaje curăță în profunzime și hidratează, ingredientele contribuie cu succes la reducerea aspectului inestetic de coajă de portocală, iar pielea rămâne netedă și catifelată.

Cred că aceste produse pot avea un impact mare, mai ales datorită faptului că tot mai multă lume dorește produse naturale, fără parabeni, parfum, aditivi sau orice tip de conservanți. Propunerea mea pentru voi este să le încercați, mi-ar plăcea să schimb opinii și cu voi referitor la aceste produse. Ele pot fi comandate direct de pe site-ul companiei www.casavaida.com, le găsiți la secțiunea Shop – cosmetice. Produsele le găsiți și pe alte site-uri partenere precum perfection.ro la categoria cosmetice.

Publicat în 09.05.2017 | 0 Comentarii

Comentarii:

Comentaţi


ATENŢIE: Filtrul de spam este strict deci vă rugăm nu introduceţi comentarii scurte sau cu tentă vulgară.
Comentariile cu adrese de e-mail invalide vor fi şterse.